Näyttävä makuuhuoneen tapetti kruunaa meikkausnurkkauksen ilmeen

Monella meistä on oma meikkausnurkkaus makuuhuoneessa. Kaunistautumisen historia ulottuu kauas ja tuntuu olevan naisille ominainen tapa kulttuuritaustasta riippumatta. Yleensä meikkausnurkkauksesta löytyy meikkipöytä ja -tuoli, peili meikkausvalolla sekä lukuisa määrä erilaisia meikkejä ja meikkitarvikkeita. Jotta nurkkaus näyttäisi viimeistellyltä, kannattaa meikkipöydän taustalla oleva seinä tapetoida näyttävällä makuuhuoneen tapetilla. Tapetti on kuin piste I:n päälle ja kruunaa meikkausnurkkauksen ilmeen!

Mistä makuuhuoneen tapetti meikkausnurkkaukseen?

Näyttävä makuuhuoneen tapetti meikkausnurkkaukseen löytyy Kotitapetilta. Kotitapetti, joka tunnetaan Ruotsissa nimellä Boråstapeter ja joka perustettiin jo 1900-luvun alkupuolella, on suosittu tapetteja myyvä liike, jonka perustajan ideologiana oli, että jokaisella ruotsalaisella pitäisi olla varaa entistä kauniimman kodin luomiseen tapetteja käyttämällä. Nykyisin Kotitapetilla on myös näppärä verkkokauppa, joka palvelee suomalaisia asiakkaita tarjoten heille näppärän väylän upeiden tapettien ostamiseen hyvään hintaan. Näin myös yhä useammalla suomalaisella on mahdollisuus ja varaa luoda kotiinsa kaunis meikkausnurkkaus tapetin avulla.

Vinkkejä meikkausnurkkausta varten

Tapetin lisäksi meikkinurkkauksessa tulee huomioida monia muitakin asioita. Yksi tärkeimmistä on riittävän kirkas valo. Yleensä luonnonvalo on kaikista paras vaihtoehto, mutta Suomessa talviaika on pitkä ja pimeä, ja luonnonvaloa on käytettävissä vain hetken verran. Tästä syystä meikkinurkkauksessa joudutaankin turvautumaan keinovalaistukseen. Esimerkiksi päivänvaloa vastaavat 820-lamput ovat usein hyvä valinta. Väärin valittu valon värisävy voi jopa haitata meikkaamista, sillä esimerkiksi meikkivoiteen sävyn valitseminen vaikeutuu huomattavasti, jos lampun väri on vaikkapa liian kellertävä.

Myös hyvä peili on meikkaamisessa tärkeä. Osa suosii meikkauspisteessään seinään kiinnitettävää peiliä, mutta osa taas haluaa pienemmän peilin, jonka voi tarvittaessa nostaa ihan lähelle kasvoja – osa haluaa meikkauspisteeseensä molemmat.

Meikkauspöytä ja tuoli kannattaa valita omaan sisustusmakuun ja kyseiseen tilaan sopivina vaihtoehtoina. Meikkejä ja meikkaustarvikkeita varten kannattaa hankkia hyvät säilytyskalusteet. Moni alan ammattilainen ja harrastaja suosii klassista työkalupakkia meikkien säilytyksessä, sillä se on tähän tarkoitukseen todella näppärä vaihtoehto. Myös meikkipöydän mahdollinen laatikko kannattaa hyödyntää meikkien säilytyksessä. Moni tykkää meikata kaikessa rauhassa musiikkia tai esimerkiksi podcasteja kuunnellen – meikkauspisteestä kannattaakin suunnitella mahdollisimman mukava, sillä meikkauksen äärellä kuluu helposti tunti, jos toinenkin!

forma