Kulutusluotolla kosmetiikkavarasto kerralla kuntoon

Laadukkaan kosmetiikan erottaa halpatuotteista välittömästi. Heikkolaatuisesta kosmetiikasta ei juurikaan ole hyötyä ja pahimmillaan siitä voi olla jopa haittaa. Kosmetiikka kattaa lukemattomia erilaisia tuotteita ihon- ja hiustenhoidosta tuoksuihin ja meikkeihin. Laatumerkit eivät ole syyttä suotta kalliita. Ne ovat pitkälle testattuja ja hyväksi havaittuja tuotteita. Laatu näkyy esimerkiksi ihon hyväkuntoisuutena tai kauniilta näyttävänä luonnollisena meikkinä. Ei ole kuitenkaan salaisuus, että laadukas kosmetiikka maksaa selvästi enemmän kuin halpamerkit.

Harvalla meistä on tilillä niin paljon rahaa, että voisimme kerralla uusia koko kosmetiikkavarastomme. Joskus kuitenkin kertaluontoinen isompi hankinta tulee edullisemmaksi kuin kuukausittaiset jatkuvat kosmetiikkavarastojen päivitykset. Hyvillä ehdoilla varustettu kulutusluotto voi olla sinulle oikea vaihtoehto tässä tilanteessa. Seuraavassa kirjoituksessa kerromme sinulle kulutusluottojen kilpailuttamisesta Rahalaitoksen lainojen vertailupalvelun avulla.

Nykyään kulutusluotot kannattaa kilpailuttaa

Kulutusluottoja tarjoavia rahoituslaitoksia alkaa Suomessa olla jo useita kymmeniä. Perinteisten pankkien lisäksi useat rahoituslaitokset tarjoavat lainoja kuluttajille. Suuresta tarjonnasta johtuen sinun on entistä vaikeampaa löytää itsellesi sopivin kulutusluotto. Pankkien ja rahoituslaitoksien suuresta määrästä huolimatta, monet eivät kuitenkaan vertailuta lainoja. Finanssialan keskusliiton teettämän selvityksen mukaan 40 % lainanhakijoista pyytävät tarjouksen vain yhdestä pankista. Lainojen kilpailutuspalvelun avulla voit yhdellä hakemuksella saada tarjouksia jopa yli 25 rahoituslaitokselta ja pankilta. Säästät aikaa ja vaivaa, kun annat Rahalaitoksen kilpailuttaa lainat puolestasi. Rahalaitos kilpailuttaa lainat puolueettomasti ja objektiivisesti. Kilpailuttaminen ei myöskään maksa sinulle mitään.

On sanomattakin selvää, että pankit ja rahoituslaitokset hallitsevat markkinoinnin, siksi toinen toistaan paremmilta kuulostavat lainatarjoukset ovat hyvin houkuttelevia kuluttajille. Lainan kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkkana. Luonnollisesti ilmaista rahaa ei ole ja rahoituslaitokset pitävät huolen siitä, että saavat omansa korkojen kera takaisin. Rahalaitoksen lainojen kilpailutuspalvelu auttaa sinua lainanhakemisen kaikissa vaiheissa. Vertailupalvelu tarjoaa sinulle puolueettoman vertailun ja esittää saadut tarjoukset selkeästi listattuina.

Miten kilpailutan kulutusluotot?

Kulutusluoton hakeminen vertailupalvelua apua käyttäen on yksinkertaista ja nopeaa. Tavoitat yhdellä hakemuksella kaikki yhteistyökumppanit ja voit saada jopa kymmeniä lainatarjouksia hakemuksen jättämisen jälkeen. Hakemus kannattaa täyttää tarkasti, koska saat siinä antamiesi tietojen perusteella lainatarjouksia. Sinulta pyydetään tietoja työsuhteeseen, tuloihisi ja menoihisi sekä asumiseen liittyen. Pankit ja rahoituslaitokset tekevät arviota asiakkaiden maksukyvystä ja näitä tietoja pyydetään sinulta siksi. Sinulla täytyy olla luottotiedot kunnossa ja vähintään kohtuullisen hyvin hoidettu maksuhistoria muiden luottojesi suhteen.

Voit hakea lainaa mihin vuorokauden aikaan tahansa jokaisena viikonpäivänä. Useimmiten saat alustavan lainapäätöksen hyvin nopeasti, koska suurin osa pankeista ja rahoituslaitoksista esikäsittelevät hakemuksen automaattisesti tietotekniikan avulla. Tänä päivänä rahoituslaitokset ovat auki usein viikon jokaisena päivänä ja iltaan asti. Sinulle tämä tarkoittaa sitä, että voit saada lainapäätöksen ja lainan maksuun myös iltaisin ja viikonloppuisin. Lainapäätöksen kanssa ei kuitenkaan kannata hätiköidä, vaan selvittää luottoehdoista tarkasti lainan kokonaiskulut. Kulutusluottojen välillä on suuria eroja.

forma