Dubaistakin asti vaikutteita elämäään

 

Muotimaailmassa Lähi-Itä on poikaa! Ihmisiä on enemmän kuin pohjoisessa ja kulttuuriperinteet syviä ja sopusointuisia. Meikkien hinnatkin voivat yhtäkkiä pudota lähes olemattomalle tasolle, mutta mikä tärkeintä, valikoimaa on mistä valita ja kysyntääkin sen verran että tuotteita on tarjolla lähes jokaisessa kadunkulmassa. Kauppa käy ja paikallisilta saa varmasti nopeasti hyviä meikkivinkkejä ja vaikkei mitään vallankumouksellista syntyisikään, niin ainakin muodostuu uusia tuttavuuksia ja pieni askel on taas otettu eteenpäin.

Esimerkiksi Lähi-Idän emiraattien tuhatuvuotiset perinteet, kukoistava taide- ja kauppakulttuuri tarjoavat hyvän pohjan opiskella ja tutustua meikkauksen ja kosmetiikan maailmaan. Jo pienellä investoinnilla pääsee pitkälle eteenpäin, ja vaikka askeleet tuntuisivat turhan pieniltä, vie jokainen niistä kuitenkin aina eteenpäin. Muoti- ja meikkausasioiden kanssa ei kannata turhaan arastella, vaan pistää vaikka säästöt haisemaan, ostaa lentolippu ja lähteä maailmalle uusia tuulia tuoksuttelemaan.

Meikkauksessa tärkeää on väritasapainon, kontrastien ja valon vaikutuksen hallitseminen. Toisaalta tärkeää on tuntea aikansa henki, tavat ja tottumukset, sillä meikkaamisella voi olla myös radikaaleja ja säväyttäviäkin vaikutteita. Oman viiteryhmän tavat, toiveet ja mieltymykset kannattaa nekin painaa huolella päähän, ja sitten ehkä vain asettua istumaan ja katsoa miten maailma makaa ja universumi pyörii ympäri ämpäri.

 

forma